Αλληλέγγυα Μαθήματα: Εγγραφές μαθητών – Αναζήτηση καθηγητών – Πρόγραμμα μαθημάτων

Τα τελευταία χρόνια και μέσα στην περίοδο της κρίσης, τα εκατοντάδες εγχειρήματα που ξεπήδησαν, μας απέδειξαν περίτρανα πως η ίδια η κοινωνία μπορεί μέσα από δικές της δομές να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της. Μία τέτοια δομή αποτελεί και το στέκι πολιτικής, πολιτισμού & αλληλεγγύης KARDELEN το οποίο για τρίτη χρονιά φιλοξενεί το εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων για μαθητές λυκείου, έχοντας πάντα ως μόνη πυξίδα την κοινωνική χρησιμότητα.

Τα αλληλέγγυα μαθήματα απευθύνονται κατά βάση σε μαθητές που οι ίδιοι ή οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Στο εγχείρημα αυτό, την περασμένη χρονιά πολύ σημαντική ήταν η μεγάλη κινητοποίηση εκπαιδευτικών που ανιδιοτελώς παρείχαν τη βοήθεια τους ενώ η συμμετοχή των μαθητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κάθε χρόνο οι μαθητές που εγγράφονται είναι περισσότεροι. Άρα και η ανάγκη για συμμετοχή καθηγητών είναι μεγάλη. Εκπαιδευτικοί κάθε ειδικότητας που θέλουν να συνεισφέρουν στο εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων καθώς και μαθητές ή γονείς που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο: 6945203239


Ειδικότητες καθηγητών που αναζητούμε

  • Μαθηματικούς για Άλγεβρα Α λυκείου και Γεωμετρία Α/Β Λυκείου
  • Φυσικούς (Φυσική Α λυκείου & Φυσική Προσανατολισμού Γ λυκείου)
  • Χημικό (Χημεία Προσανατολισμού Γ λυκείου)

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2016/2017 έχουν ξεκινήσει και πλέον γίνονται και ηλεκτρονικά.

Κάθε μαθητής & μαθήτρια που θέλει να εγγραφεί, αρκεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική πλατφόρμα & εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί του :  http://kardelen.gr/?p=9567

Πρόγραμμα συναντήσεων

18 Αυγούστου: Συνάντηση καθηγητών & έγκριση προγράμματος στις 19:00.

20 Αυγούστου: Συνάντηση Καθηγητών – Γονέων στις 18:00. Από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 οι μαθητές μπορούν να παίρνουν το πρόγραμμα των μαθημάτων από το στέκι Kardelen, στην οδό Μαυρομιχάλη 5-7.

22 Αυγούστου : Έναρξη μαθημάτων για την Γ λυκείου

Το πρόγραμμα επίσης θα αναρτηθεί στις  20 Αυγούστου στην ιστοσελίδα του KARDELEN (Kardelen.gr) στην καρτέλα των αλληλέγγυων μαθημάτων.

 

Αλληλέγγυα Μαθήματα KARDELEN