Παρουσίαση Λευκώματος / Φωτογραφικού Έργου του Πέτρου Κoτζαμπάση | Κυριακή 06/03, 19:00

Στα πλαίσια της καμπάνιας για τα 2 χρόνια Kardelen η ομάδα φωτογραφίας πραγματοποιεί εκδήλωση στο στέκι Kardelen.
Την Κυριακή 06/03 , στις 19:00 στο στέκι Kardelen θα γίνει Παρουσίαση Λευκώματος / Φωτογραφικού έργου του Πέτρου Κoτζαμπάση !!!
 Το event της εκδήλωσης στο facebook : https://www.facebook.com/events/1697669160511435/

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το φωτογραφικό βιβλίο του Πέτρου Κοτζαμπάση «Εμμονές», το οποίο και θα παρουσιαστεί την Κυριακή: https://www.facebook.com/ObsessionsBook/ ενώ εδώ υπάρχει και αντίστοιχο βίντεο :

[pexyoutube pex_attr_src=»https://www.youtube.com/watch?v=0iZsC57W9eg&spfreload=10″][/pexyoutube]

Η προσωπική σελίδα του Πέτρου Κοτζαμπάση :http://www.pkomo.gr/

Ο Πέτρος Κοτζαμπάσης γεννήθηκε στην Κομοτηνή όπου και ζει. Φωτογραφίζει καθημερινά τα «πλούτη» της καθημερινότητας, δεν επιδιώκει παρά την στιγμή, που η αφήγηση γίνεται περιττή, με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σύμπαν, όπου όλα είναι φανερά και όμως κάτι κρύβουν , όχι με σύμβολα αλλά με υπαινιγμούς. Οι «Εμμονές» είναι το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Πέτρου Κοτζαμπάση.

«Στις Φωτογραφίες του Πέτρου Κοτζαμπάση τα στοιχεία είναι πολλά και συχνά δυσδιάκριτα ή μυστηριώδη. Μόνο που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες και όχι μόνο μέσα από την φόρμα. Η πολυπλοκότητα δεν περιορίζεται στον προφανή χώρο της φορμαλιστικής επιφάνειας, μέσα στον οποίο και πάλι κινείται με άνεση, αλλά συμπληρώνει την προσέγγιση με συναισθήματα, εντάσεις και αντιθέσεις που πηγάζουν από απρόσμενες λεπτομέρειες. Έτσι η κάθε φωτογραφία του μετατρέπεται σε ένα γοητευτικό αμάλγαμα, το οποίο ανθίσταται σε έυκολες και μονοσήμαντες ερμηνείες.»

12345